Stand-up komedija z Lucijo Ćirović – Torkovi večeri v Harlekinu

18. Februar 2014 • Dogodki • objavil Administrator

Gostilna in picerija Harlekin,
torek, 25. februar 2014
ob 19. uri.

Stand-up komedija z Lucijo Ćirović


Vabimo vas na drugi Torkov večer v Harlekinu. Pridite pripravljeni na obilico smeha, saj tokrat gostimo stand-up komičarko Lucijo Ćirović. Seveda vas tudi tokrat ob prihodu čakata kozarec pijače in prigrizek.

Lucija Ćirović je igralka, stand-up komičarka, animatorka lutk in ljubiteljica gledališča. Je domačinka, Ribničanka.

Že od vsega začetka je dejavna na različnih področjih igralskega in gledališkega ustvarjanja, pojavlja pa se tudi v filmu in na televiziji. Gledalcem je gotovo najbolj ostala v spominu kot čistilka Fata iz serije TV dober dan, iz komedije Ženske in moški.com ter kot voditeljica Viktorjev 2010.

Lucija Ćirović je ena pionirk stand-up komedije pri nas. Njeni humoristični nastopi so vrhunski.

Pravi, da odličen stand-up nastop potrebuje naslednje sestavine: odličen oder, odlično luč, odličen mikrofon, odličnega komika z odličnim materialom in še odlično občinstvo, »občinstvo, ki ve kaj je prišlo gledat, ki se rado smeji na glas, ki ploska, ki podpira nastopajočega, ki komentira dogajanje na odru, če se mu zdi potrebno, ki tudi glasno izraža nezadovoljstvo, če mu kaj ni všeč…«

Ker je število mest omejeno, so obvezne rezervacije. Svoje mesto si lahko rezervirate osebno v Gostilni in piceriji Harlekin. Cena vstopnine s pogostitvijo je 8,00 €.

predhodna objava naslednja objava