Vodilna slika

Sobe

Harlekin je gostoljuben in razume željo po brezskrbnosti, zato popotnikom z veseljem privošči tudi miren in prijeten spanec.

Gostilna Harlekin po vzoru tradicionalnih slovenskih podeželskih gostišč gostom nudi tudi prenočišče. Popotnik na poslovni poti, družina na krajšem ali daljšem oddihu, prijateljska druščina na potovanju … vsak gost se bo pri nas lahko okrepčal in pošteno naspal. Zjutraj ga bo pričakal zajtrk in spočit se bo lahko odpravil na potep, saj Ribnica z okolico, bližnjim kočevskim območjem in reko Kolpo nudi številne možnosti za pestre počitnice in izlete. Radi puščamo dober vtis in z veseljem se prilagodimo željam gostov. Lahko vam pripravimo tudi malico za na pot.

Udobje sredi narave

Gostom so na voljo štiri prostorne in svetle dvoposteljne sobe ter en apartma za dve osebi. Toplino in domačnost v prostore vnašajo naravni materiali, ki so človeku prijazni. Vsaka soba ima svoj značaj in je opremljena z drugačno vrsto avtohtonega lesa, kar nakazujejo že njihova zgovorna imena: Bukev, Kostanj, Javor, Hruška in Oreh (apartma).

Nobena podrobnost ni prepuščena naključju, saj je ekološka usmerjenost narekovala tudi opremo sob. Goste čaka pohištvo iz masivnega lesa, posteljnina iz naravnega platna, v kopalnici pa naravna kozmetika.