Vodilna slika

Gostilna in picerija

Spoznajte ribniški okoliš prek tradicionalnih okusov in se prepustite občutku pristne domačnosti.

Gostilno in picerijo Harlekin najdete v centru Ribnice, ob glavni cesti. Je ravno prav umaknjena v mirno podeželsko okolje, ki je zanimiv izlet od gneče urbanega okolja, domačini pa so že leta seznanjeni s kakovostjo naše ponudbe. Obiščite nas in spoznajte številne možnosti, ki vam jih ponuja Ribniška dolina – naravne in kulturne znamenitosti, šport ali aktivne počitnice za vso družino so na dosegu roke.

Dobrodošli pri nas!

Sprejeli vas bomo v prijetnem ambientu, ki je značilen za tradicionalne slovenske podeželske gostilne. V osrednji gostilniški sobi zato ne manjka niti krušna peč, iz katere diši po domačem kruhu, v mrzlih dneh pa prijetno greje. V toplih dneh je gostom na voljo tudi vrt s pogledom na travnik, rečico in gozd. Sliši se idilično, ker tako tudi je.

Okusno, lokalno in naravno.

Strežemo sveže pripravljene jedi evropske in tradicionalne slovenske kuhinje. Bogat izbor v naši stalni ponudbi dopolnjuje še dnevna ponudba raznovrstnih malic. Nikoli ne pozabimo na odlične sezonske jedi, ki zaokrožujejo našo ponudbo v pestro celoto. Poskrbimo, da tudi vegetarijanci ne odidejo lačni od naše mize.

Najraje uporabljamo sveže sestavine slovenskega lokalnega porekla. Sodelujemo s kmeti, pridelovalci, rejci in dobavitelji iz domače Ribniške doline in tudi iz drugih slovenskih krajev. Jedi pripravljamo na naravne načine, z uporabo začimb in dišavnic.

K slastnim obrokom vam bomo postregli izvrstna vina priznanih slovenskih vinarjev.