Stand-up komedija z Janezom Usenikom – Torkovi večeri v Harlekinu

22. Oktober 2014 • Dogodki • objavil Administrator

Gostilna in picerija Harlekin,
torek, 4. november 2014
ob 19. uri.

Stand-up komedija z Janezom Usenikom


Začenjamo novo sezono Torkovih večerov v Harlekinu. Na otvoritveni večer smo povabili stand-up komika Janeza Usenika, ki Vas bo skušal očarati s svojim humorjem in iz Vas izvabiti čimveč smeha. Da bo doživetje večera še bolj polno, Vas pričakujemo s kozarcem pijače in prigrizkom.

Janez Usenik je stand-up komik, novinar POP TV-ja, idejni oče dobrodelnega muzikala Mož iz Manče in falirani pravnik. Kot povezovalec programa sodeluje v stand-up oddaji Brez dlake na jeziku.

Dejaven je na odru Šentjakobskega gledališča, njegov humor pa lahko gledalci opazujejo tudi v novinarskih prispevkih, kjer zgodbe še tako resnih tem izpostavi s humorjem ali že kar satiro..

Komik, ki sicer blesti tudi kot moderator dogodkov, svoj humor gradi na zgodbah in energiji očeta treh hčera. Na odru lahko končno pride do besede. Takrat očara tudi s humornimi glasbenimi priredbami, na njegove privlačne in komične interpretacije pa ni odporna niti poezija.

Kako mu pri tem uspeva, boste v torek lahko presodili sami. Vabljeni!

Ker je število mest omejeno, so obvezne rezervacije. Svoje mesto si lahko rezervirate osebno v Gostilni in piceriji Harlekin ali po telefonu 01 836 15 32.

predhodna objava naslednja objava